AGENDA

DE HEEREN spelen vaak op besloten feesten. Hieronder staan alleen de OPENBAAR toegankelijke optredens vermeld.

DE HEEREN VAN ASSEN is de huisband van Dinercafé Autentieq waar we maandelijks optreden. Entree gratis!

Houd de website en social media van Autentieq in de gaten om te zien wanneer we daar spelen!

Op zaterdag 29 juni spelen DE HEEREN op het TT Festival.  Klik op het logo voor meer informatie.                                              Locatie; het horecaplein aan de Markt 10 in Assen. Aanvang 22:00.

RECENSIES

 juni 2024

Wat hebben DE HEEREN VAN ASSEN er een feest van gemaakt afgelopen zaterdag. Zij weten op de juiste manier sfeer te maken, het publiek bij het optreden te betrekken en daarnaast is de muziek top! We hebben enorm genoten van het zomerfeest van onze vereniging. Dit is wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar.

Inge Kats

Bestuurslid Ondernemend Hoogeveen


juni 2024

Dit weekend een mooi feest mogen organiseren. Met medewerking van DE HEEREN VAN ASSEN werd het erg gezellig. Ondanks het matige weer wisten DE HEEREN er toch een warm feest van te maken. Voor herhaling vatbaar! 

Jan Wiebing

Adviesgroep Mulderij Verzekeringen


Mei 2024

Ik zocht een band voor mijn 50ste verjaardag. Om een indruk te krijgen heb ik samen met mijn vrouw en vrienden een optreden bijgewoond. Vanaf de eerste noot die werd gespeeld was de dansvloer gevuld. Het repertoire is afwisselend en geschikt voor jong en oud. De Heeren van Assen maken er een feestje van. Precies wat ik zocht! Ik heb ze direct vastgelegd voor mijn feest.

Ricardo Arkes


April 2024

Wat een feest met DE HEEREN VAN ASSEN! Deze band speelt perfect in op alle gasten. Leuke interactie, sfeervol, enthousiast, goede zang en humor. Een aanrader als je een lekker dansfeest wilt!!

Karolina Manterys


April 2024

Fantastische en gezellige avond gehad bij Autentieq. Heerlijk gedanst, gelachen en gefeest! Lekker bandje, DE HEEREN VAN ASSEN.

Esther


Maart 2024

Toevallig was ik voor een hapje eten bij Autentieq in Assen. Er was wat bedrijvigheid en ik zag een bandje opbouwen voor een optreden. Ik was toch wel nieuwsgierig en ben even gebleven. Ik ben bijna 77 jaar en de jaren van beatbands liggen ver achter mij. Door DE HEEREN VAN ASSEN kwamen de beat tijden weer terug. Toppers van nu spelen ook toppers van toen. Uiteindelijk was ik om middernacht weer thuis.

Charles Brantz


Februari 2024

Het was een avond heerlijk dansen en feesten op de muziek van DE HEEREN.  Mijn vriendinnen en ik zijn niet van de dansvloer af geweest.

Rianne


Februari 2024

DE HEEREN VAN ASSEN heeft ons bedrijfsevenement omgetoverd tot een onvergetelijke avond. Hun professionaliteit en muziekkeuze waren uitmuntend!

Edward Snellink